California - frihed på hjul

Volkswagens California modeller er skabt til at give dig masser af mindeværdige oplevelser. Hvad enten du rejser mod nye eventyr gennem idylliske landskaber eller travle storbyer.

Kom forbi og besøg vores California Center hos Volkswagen Odense, hvor vi både forhandler den kompakte Caddy California og den større California 6.1. 

California 6.1. - rejs og føl dig samtidig hjemme

At sove under stjernehimlen. At blive vækket af havets brusen om morgenen. At opleve fremmede lande og alligevel altid føle sig hjemme: California 6.1 er rendyrket frihed. Med dens komfortable indvendige udstyr og de gennemtænkte detaljer gør den alle ture til et uforglemmeligt eventyr. Nyd din uafhængighed, og rejs hen, hvor du vil. Med alt det, du har brug for.

Caddy California har et komfortabelt sovearrangement, et lille udtrækkeligt køkken (ekstraudstyr) og et klapbord med klapstole og opbevaringsmulighed (ekstraudstyr). Et rummeligt telt til 4-6 personer kan desuden vælges som ekstraudstyr. Det kan enten tilkobles bilen eller stå frit.

Storby- eller badeferie? Du behøver slet ikke vælge. Hos Volkswagen Odense kan du leje en Volkswagen California* til din næste ferie. Med effektive motorer, moderne udstyr, køkken, op til fire sovepladser og masser af opbevaringsplads er California den perfekte rejsepartner til din næste ferie.

Vores udlejnings California Ocean 2,0 TDI DSG indeholder køkkenudstyr, viskestykker og service til 4 personer, gasflaske, strømkabel og kræver kun at du selv medbringer sengelinned. 

 

Pris pr. døgn*

kr. 1.500,- kr.

I Danmark

Fri kilometer

I udlandet pr. døgn*

Inkl. 200 km. og derefter 1,5 kr. pr. km.

Selvrisiko

kr. 7.500,-

 

Kontakt os her

 

Øvrige betingelser: 

*Alle priser er oplyst i danske kroner (DDK) og inkl. moms. Lejeperioden afregnes pr. påbegyndt døgn. Lejebilen udleveres og tilbageleveres med fuld brændstoftank. Det er ikke tilladt at ryge eller medbringe husdyr i vores lejebiler. Er brændstoftanken ikke fyldt op ved tilbagelevering, beregnes et gebyr på kr. 150,- + brændstoffets pris. Ved kraftig tilsmudsning opkræves et gebyr på kr. 800,- for rengøring af bilen. Se de øvrige lejebetingelser i vores lejekontrakt. Der tages forbehold for prisændringer og tastefejl.